Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the all american rejects Songtekst: she mannequin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the all american rejects - she mannequin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she mannequin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the all american rejects! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the all american rejects en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she mannequin .

Origineel

Perfect girl - visit me in my dreams. Run away with me tonight. This lasts forever all it seems. That your not real to me. I don't care. Chrystal clear - I see your face. And I know you see me too. You look at me. My heart is race. Not even real yet. I fall for you. Do you seem so real to me. Just my dream - my fantasy. Mean nothing it all. A vision in my mind. I don't care. I don't know. I don't care. The lights are off when we're alone. (Yes, we were talking on the phone). I'm still asleep kickin' in my sheets, yeah.. The lights are off when we're alone. (Yes, we were talking on the phone). I'm still asleep kickin' in my sheets. For you. Waited for you. You never came. Lying away alone in bed. Yet you have changed. I'm still the same. Your promises were in my head. Do you seem so real to me. I couldn't see. Nothing it all. A vision in my mind. I don't care. I don't know. I don't care. The lights are off when we're alone. (Yes, we were talking on the phone). I'm still asleep kickin' in my sheets, yeah. The lights are off when we're alone. (Yes, we were talking on the phone). I'm still asleep kickin' in my sheets. For you. And only you. The lights are off when we're alone. (Wish we were talking on the phone). The lights are off when we're alone. (Wish we were talking on the phone). The lights are off. The lights are off. The lights are off when we're alone. (Wish we were talking on the phone). Please turn the lights on. The lights are off when we're alone. (Wish were talking on the phone). I'm still asleep kickin' in my sheets, yeah. The lights are off when we're alone. (Yes, we were talking on the phone). The lights are off. The lights are off. The lights are off when we're alone. (Wish we were talking on the phone). Please turn the lights on

 

Vertaling

Perfect meisje - bezoek me in mijn dromen. Loop vannacht met me weg. Dit duurt eeuwig lijkt het allemaal. Dat je niet echt bent voor mij. Kan me niet schelen. Chrystal clear - Ik zie je gezicht. En ik weet dat je me ook ziet. Je kijkt naar me. Mijn hart is race. Nog niet eens echt. Ik val voor je. Je lijkt zo echt voor mij. Alleen mijn droom - mijn fantasie. Het betekent allemaal niets. Een visioen in mijn hoofd. Het kan me niet schelen. Ik weet het niet. Het kan me niet schelen. De lichten zijn uit als we alleen zijn. (Ja, we waren aan het telefoneren). Ik slaap nog steeds, schoppend in mijn lakens. De lichten zijn uit als we alleen zijn. (Ja, we waren aan het bellen). Ik slaap nog steeds schoppend in mijn lakens. Voor jou. Ik wachtte op jou. Je bent nooit gekomen. Alleen in bed liggend. Toch ben je veranderd. Ik ben nog steeds dezelfde. Je beloften zaten in mijn hoofd. Je lijkt zo echt voor mij. Ik kon het niet zien. Niets het alles. Een visioen in mijn hoofd. Het kan me niet schelen. Ik weet het niet. Het kan me niet schelen. De lichten zijn uit als we alleen zijn. (Ja, we waren aan het bellen). Ik slaap nog steeds, schoppend in mijn lakens, ja. De lichten zijn uit als we alleen zijn. (Ja, we waren aan het bellen). Ik slaap nog steeds schoppend in mijn lakens. Voor jou. En alleen voor jou. De lichten zijn uit als we alleen zijn. (Wou dat we aan de telefoon spraken). De lichten zijn uit als we alleen zijn. (Wou dat we aan de telefoon waren). De lichten zijn uit. De lichten zijn uit. De lichten zijn uit als we alleen zijn. (Wou dat we aan de telefoon waren). Doe alstublieft de lichten aan. De lichten zijn uit als we alleen zijn. (Wou dat we aan de telefoon waren). Ik slaap nog steeds, schoppend in mijn lakens, ja. De lichten zijn uit als we alleen zijn. (Ja, we waren aan het bellen). De lichten zijn uit. De lichten zijn uit. De lichten zijn uit als we alleen zijn. (Wou dat we aan de telefoon waren). Doe alstublieft de lichten aan