Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the allman brothers Songtekst: don t keep me wonderin

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the allman brothers - don t keep me wonderin ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don t keep me wonderin? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the allman brothers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the allman brothers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don t keep me wonderin .

Origineel

Oh, tell me 'bout the car I saw, Parked outside your door, Tell me what you left me waiting, Two or three hours for. Tell me why when the phone rings baby, You're up and across the floor, Please don't keep me wonderin' no longer. I think about the bad times, Lord I think about yours and mine, You were lost in the silver spoon, Thought I pulled you out in time. And I hope that you got reasons, For the way that you've been lyin', Please don't keep me wonderin' no longer. I think I'm gonna go now, But you know that I'll be back. Now you can think it over Baby, Tell me how you're gonna act. I'm gonna keep on holding on, But I don't get no stronger, Please don't keep me wonderin' no longer.

 

Vertaling

Oh, vertel me over de auto die ik zag, Geparkeerd voor je deur, Vertel me waar je me op liet wachten, Twee of drie uur voor. Vertel me waarom als de telefoon gaat schat, je op en over de vloer bent, Laat het me alsjeblieft niet langer afvragen. Ik denk aan de slechte tijden, Heer, ik denk aan de jouwe en de mijne, Je was verloren in de zilveren lepel, Dacht dat ik trok je uit in de tijd. En ik hoop dat je redenen hebt, Voor de manier waarop je hebt gelogen, Laat het me alsjeblieft niet langer afvragen. Ik denk dat ik nu maar ga, Maar je weet dat ik terug kom. Nu kun je erover nadenken, Baby, Vertel me hoe je gaat handelen. Ik blijf volhouden, But I don't get no stronger, Laat me alsjeblieft niet langer twijfelen.