Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the almost Songtekst: books books

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the almost - books books ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van books books? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the almost! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the almost en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals books books .

Origineel

It's in my face How much I've changed The colors clash Of who I used to be Things are getting weird My thoughts they are changing So get me out of this place Get me out of this place Go ahead and write this down So you'll remember now So you'll remember now Go ahead and scream it out So you'll remember now Everything you said It's obvious that I've become Everything that you don't Want me to be I need to change, rearrange Start walking your way Start walking your way Maybe love pokes through When we're at our worst Maybe love comes through When we're broken at the end

 

Vertaling

Het is in mijn gezicht Hoeveel ik veranderd ben De kleuren botsen Van wie ik vroeger was Dingen worden vreemd Mijn gedachten zijn aan het veranderen Dus haal me hier weg Haal me hier weg Ga je gang en schrijf dit op Zodat je het je nu herinnert Zodat je het je nu herinnert Ga je gang en schreeuw het uit Zodat je het je nu herinnert Alles wat je zei Het is duidelijk dat ik ben geworden Alles wat je niet wilt dat ik ben Ik moet veranderen, herinrichten Begin op jouw manier te lopen Begin je weg te lopen Misschien steekt de liefde de kop op Wanneer we op ons slechtst zijn Misschien komt de liefde er doorheen Wanneer we gebroken zijn aan het einde