Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the ambassadors Songtekst: forever punk rock version

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the ambassadors - forever punk rock version ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van forever punk rock version? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the ambassadors! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the ambassadors en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals forever punk rock version .

Origineel

I may burn out like a candle and I may pass away I may fall just like a shooting star my heart will stay I'll be yours until forever, forever I'll be true to the promise I have made from the day that I found you forever your in my heart even if were apart [Chorus] I say, forever I'll be yours forever I love you I say, forever I'll be yours forever I love you my love will never fade away even if I'll die and I will love you until the end of time even without your smile So help me please I beg you don't walk away I need you just stay with me and be by my side take my hand and will work it out [Chorus]

 

Vertaling

Ik kan opbranden als een kaars en ik kan vergaan ik kan vallen als een vallende ster mijn hart zal blijven ik zal de jouwe zijn tot in eeuwigheid, voor altijd zal ik trouw zijn aan de belofte die ik heb gemaakt vanaf de dag dat ik je vond voor altijd jouw in mijn hart zelfs als we uit elkaar zijn [refrein] ik zeg, voor altijd zal ik de jouwe zijn voor altijd hou ik van je ik zeg, voor altijd zal ik de jouwe zijn voor altijd hou ik van je mijn liefde zal nooit vervagen zelfs als ik zal sterven en ik zal van je houden tot het einde der tijden zelfs zonder je glimlach Dus help me alsjeblieft ik smeek je loop niet weg ik heb je nodig blijf bij me en wees aan mijn zijde pak mijn hand en we komen er wel uit [refrein]