Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the ames brothers Songtekst: it only hurts for a little while

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the ames brothers - it only hurts for a little while ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it only hurts for a little while? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the ames brothers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the ames brothers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it only hurts for a little while .

Origineel

It only hurts for a little while That's what they tell me That's what they say It only hurts for a little while Then all your heartaches will pass away It's so easy to be smart With somebody else's heart But I don't know how to start forgetting you What can I do It only hurts for a little while That's what they tell me Just wait and see But I will hurt till youe back to me It's so easy to be smart With somebody else's heart But I don't know how to start forgetting you What can I do It only hurts for a little while That's what they tell me Just wait and see But I will hurt till youe back to me

 

Vertaling

Het doet maar een korte tijd pijn Dat is wat ze me vertellen Dat is wat ze zeggen Het doet maar een korte tijd pijn Dan zullen al je hartzeer verdwijnen Slim zijn is zo makkelijk Met het hart van iemand anders Maar ik weet niet hoe ik je moet vergeten Wat kan ik doen Het doet maar een korte tijd pijn Dat is wat ze me vertellen Gewoon afwachten Maar ik zal pijn doen tot je bij me terugkomt Slim zijn is zo makkelijk Met het hart van iemand anders Maar ik weet niet hoe ik je moet vergeten Wat kan ik doen Het doet maar een korte tijd pijn Dat is wat ze me vertellen Gewoon afwachten Maar ik zal pijn doen tot je bij me terugkomt