Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the animals Songtekst: cheating (stereo)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the animals - cheating (stereo) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cheating (stereo)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the animals! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the animals en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cheating (stereo) .

Origineel

Cheating! I know you’ve been Cheating! Oh, yes you have Cheating! Down on me girl And now you want me back Cheating! Brown on my be (?) Cheating! When I wasn’t looking girl Cheating! Oh, yes I know it And now you want me back Hey! Alright Once you told me you loved me And I believed it true But it’s been two years since I last saw you And now something tells me you ain’t been true You have been Cheating! Oh, yes you’ve been Cheating! Down on me girl Cheating! I believe And now you want me back I had faith and I waited Maybe just a little too long Now I’m drawing on my pension Someday must have been wrong I think you’ve been Cheating! Oh, I know you’ve been Cheating! Down on me girl. now Cheating! Oww, yes you’ve been And now you want me back Oh, no no no no Cheating! You’ve been cheating, yeah Cheating! I know you’ve been now, now Cheating! On me now

 

Vertaling

Vals spelen! Ik weet dat je vals speelt! Oh, ja dat heb je Vals spelen! Je hebt me bedrogen, meisje. En nu wil je me terug Valsspelen! Bruin op mijn be (?) Valsspelen! Toen ik niet keek meisje Valsspelen! Oh, ja ik weet het En nu wil je me terug Hey! Oke Ooit zei je me dat je van me hield En ik geloofde dat het waar was Maar het is al twee jaar geleden dat ik je voor het laatst zag En nu zegt iets me dat je niet de ware bent geweest Je bent vals gespeeld! Oh, ja, je bent bedrogen! Op me neer meisje Bedriegen! Ik geloof En nu wil je me terug Ik had vertrouwen en ik wachtte Misschien een beetje te lang Nu trek ik van mijn pensioen Someday must have been wrong Ik denk dat je vals speelt! Oh, ik weet dat je vals speelt! Op me neer meisje. Nu Valsspelen! Oww, ja je bent geweest En nu wil je me terug Oh, nee nee nee nee Valsspelen! Je hebt vals gespeeld, ja Vals spelen! Ik weet dat je nu, nu Vals spelen! Bij mij nu