Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the animals Songtekst: gracias doy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the animals - gracias doy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gracias doy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the animals! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the animals en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gracias doy .

Origineel

Al fin y al cabo se que a trav's del tiempo voy, y ahora que vuelvo bien, sinceramente, te dir': solo gracias doy! Parece como si cuando se lo ped escuchara mi af n, doy las gracias, podr' continuar. Aunque parezca poco aprendo a valorar lo que le falta a otros para sentirse en paz y solo gracias dar. Un fruto bueno dio el rbol que creci en el viejo jardn de lo anhelos. Pienso que me ha tocado la fortuna con sus manos, poder continuar.

 

Vertaling

Ik weet na al die tijd dat ik ga, en nu dat ik terug ben nou Ik ga, en nu dat ik terug kom nou, oprecht, Ik zal je zeggen: alleen dank! Het lijkt alsof als ik je vraag om te luisteren naar mijn genegenheid, dank ik je Dank u, ik kan nog wel even doorgaan. Hoewel Ik leer te waarderen wat anderen missen om me vredig te voelen die anderen missen om zich vredig te voelen en je gewoon te bedanken. om te geven. De boom die groeide in de oude tuin van verlangens In de oude tuin van verlangen. Ik denk dat Ik heb het geluk gehad door te kunnen gaan, om door te kunnen gaan.