Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the animals Songtekst: latino america

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the animals - latino america ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van latino america? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the animals! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the animals en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals latino america .

Origineel

Latinoam'rica, pareciera una herida abierta, verdadera muestra de sobrevivencia extrema, Latinoam'rica. Raza en su comp s de fuego interior no deja que apague su calor. Sigue en pie, sigue en pie firme!. Respirando un clima de pobreza expresa como un golpe bajo su naturaleza, Latinoam'rica. Raza en su comp s de fuego interior no deja que apague su calor. Sigue en pie, sigue en pie firme!.

 

Vertaling

Latijns-Amerika, lijkt het een open wond, een waar teken van extreme van extreme overleving, Latijns Amerika. Raza in haar innerlijk vuur laat het zijn hitte niet doven. Het staat nog steeds overeind, nog steeds stevig. Het inademen van een klimaat van armoede uit zich als een lage klap voor zijn aard, Latijns Amerika. Raza in haar innerlijk vuur laat het zijn hitte niet doven. Blijf staan, blijf stevig staan.