Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the arcade fire Songtekst: maps (yeah yeah yeahs cover at the live lounge)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the arcade fire - maps (yeah yeah yeahs cover at the live lounge) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van maps (yeah yeah yeahs cover at the live lounge)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the arcade fire! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the arcade fire en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals maps (yeah yeah yeahs cover at the live lounge) .

Origineel

Pack up. I'm straight. I'm not. Oh, say, say, say. Wait. They don't love you like I love you. Maps. They don't love you like I love you. Made off. Don't stray. Well, my kind's your kind, I'll stay the same. Pack up. Don't stray. Oh, say, say, say. Wait. They don't love you like I love you. Maps. Wait. They don't love you like I love you. Maps. They don't love you like I love you

 

Vertaling

Inpakken. Ik ben hetero. Ben ik niet. Oh, zeg, zeg, zeg. Wacht. Ze houden niet van je zoals ik van je hou. Kaarten. Ze houden niet van je zoals ik van je hou. Verdwaald. Niet afdwalen. Nou, mijn soort is jouw soort, ik blijf hetzelfde. Inpakken. Niet afdwalen. Oh, zeg, zeg, zeg. Wacht. Ze houden niet van je zoals ik van je hou. Kaarten. Wacht. Ze houden niet van je zoals ik van je hou. Maps. Ze houden niet van je zoals ik van je hou