Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the ark Songtekst: 2000 light years of darkness

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the ark - 2000 light years of darkness ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 2000 light years of darkness? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the ark! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the ark en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 2000 light years of darkness .

Origineel

Tell me can my eyes betray me? Do they say how happy I feel, When no one take the seat beside me on the bus and make a fuss? -Then I'm easy To go away, take a train, go astray -Disappear into the unknown To a place where you're always All alone Take a look into my eyes: 2000 light-years of darkness Take a look into my eyes: 2000 miles of black woods Take a look into my eyes: 2000 light-years of darkness You'll see My eyes, your eyes, Father of a son Our thoughts will be one, Connected in souls Together at last, -In the same black hole One day you won't know my name You will go and Note back again I assume It will bring me great pain But at least I'll know where you're staying 'Cause you and I Got a way to go astray -Disappear into the unknown To a place where we're always All alone Take a look into my eyes: 2000 light-years of darkness Take a look into my eyes: 2000 miles of black woods Take a look into my eyes: 2000 light-years of darkness You'll see My eyes, your eyes, Father of a son Our thoughts will be one, Connected in souls Together at last, -In the same black hole In my eyes, in your eyes In our 2000 light-years of darkness In my eyes, in your eyes In our 2000 light-years of darkness

 

Vertaling

Zeg me dat mijn ogen me kunnen verraden? Zeggen ze hoe gelukkig ik me voel, Als niemand naast me plaatsneemt in de bus en ophef maken? - Dan ben ik makkelijk Om weg te gaan, neem een ??trein, dwaal af - Verdwijn in het onbekende Naar een plek waar je altijd bent Helemaal alleen Kijk eens in mijn ogen: 2000 lichtjaar duisternis Kijk eens in mijn ogen: 2000 mijlen van zwarte bossen Kijk eens in mijn ogen: 2000 lichtjaar duisternis Je zult het zien Mijn ogen, jouw ogen, Vader van een zoon Onze gedachten zullen één zijn, Verbonden in zielen Eindelijk samen, -In hetzelfde zwarte gat Op een dag zul je mijn naam niet kennen Je gaat en Noteer weer terug Neem ik aan Het zal me veel pijn doen Maar tenminste Ik weet waar je verblijft Omdat jij en ik Ik heb een manier om de verkeerde kant op te gaan - Verdwijn in het onbekende Naar een plek waar we altijd zijn Helemaal alleen Kijk eens in mijn ogen: 2000 lichtjaar duisternis Kijk eens in mijn ogen: 2000 mijlen van zwarte bossen Kijk eens in mijn ogen: 2000 lichtjaar duisternis Je zult het zien Mijn ogen, jouw ogen, Vader van een zoon Onze gedachten zullen één zijn, Verbonden in zielen Eindelijk samen, -In hetzelfde zwarte gat In mijn ogen, in jouw ogen In onze 2000 lichtjaren van duisternis In mijn ogen, in jouw ogen In onze 2000 lichtjaren van duisternis