Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the ark Songtekst: tell me this night is over

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the ark - tell me this night is over ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tell me this night is over? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the ark! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the ark en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tell me this night is over .

Origineel

Tell Me This Night Is Over lyrics Why should it be so bad to be bad, When it's so hard to be anything at all? And why does everyone seem to forget What it's like to be all alone As soon as they Have got someone, oh it's no fun It makes me want to vanish and die Maybe I'll throw all my clothes Into a waterfall And sit and spy whilenthey all cry You get so silly when you're lonely And you think that you're the only Who'll say: I hope that someone's gonna call And tell me this night is over 'Cause I want to start living my life Before I get much older Maybe you all would consider it a joke If I say that I hate myself But now and then When I look into the mirror All I see is a big mistake (And wouldn't you) Well, I just want to be fun Just want to be the one Who makes you smile I just want to believe That I could be something to someone - Am I the only one around here, Who's not gonna live my life in fear? I hope that someone's gonna call And tell me this night is over 'Cause I want to start living my life Before I get much older (- I don't understand you!) - And why would you? (- Can you tell me What is on my mind?) - I don't have words to say How much I think I owe you, - We ain't gonna live our lives in fear...

 

Vertaling

Tell Me This Night Is Over lyrics Waarom zou het zo erg zijn om slecht te zijn, Als het zo moeilijk is om iets te zijn? En waarom lijkt iedereen het te vergeten Hoe het is om helemaal alleen te zijn Zodra ze Ik heb iemand, oh het is niet leuk Het zorgt ervoor dat ik wil verdwijnen en sterven Misschien gooi ik al mijn kleren In een waterval En zit en kijk terwijl ze allemaal huilen Je wordt zo gek als je eenzaam bent En je denkt dat je de enige bent Wie zal zeggen: Ik hoop dat iemand gaat bellen En vertel me dat deze nacht voorbij is Omdat ik mijn leven wil gaan leven Voordat ik veel ouder word Misschien beschouwt u het allemaal als een grap Als ik zeg dat ik mezelf haat Maar af en toe Als ik in de spiegel kijk Ik zie alleen een grote fout (En zou je niet) Nou, ik wil gewoon leuk zijn Ik wil gewoon degene zijn Wie maakt je aan het lachen Ik wil het gewoon geloven Dat ik iets voor iemand zou kunnen zijn - Ben ik de enige hier in de buurt, Wie gaat mijn leven niet in angst leiden? Ik hoop dat iemand gaat bellen En vertel me dat deze nacht voorbij is Omdat ik mijn leven wil gaan leven Voordat ik veel ouder word (- Ik begrijp je niet!) - En waarom zou je? (- Kan je me zeggen Waar denk ik aan?) - Ik heb geen woorden te zeggen Hoeveel denk ik dat ik je verschuldigd ben, - We gaan ons leven niet in angst leiden ...