Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the ark Songtekst: vendelay

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the ark - vendelay ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vendelay? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the ark! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the ark en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vendelay .

Origineel

Well it's been half a year Since my ball was properly stocked And relations on whole Haven't quite been "oh so clock!" But though you're not the key To this emotional lock Thar still dorsn't change the values of your stocks Now I hear people Talking garbage about you And as goes with such things The most of it ain't true So I write this song just to say to you: I believe in you, - I do, Vendelay Now the word is on the street That your ball gets properly stocked And by word you consider it being "oh so clock!" Well I'm not your spokesman But still a man of words And no matter how untrue, I know the garbage always hurts I don't know nowadays What it takes to get me bewitched For a person like me Who's just starving to get ditched Let's just hope that our ropes Ain't so firmly fixed And if you'd asked me I'd say: -Nix, Vendelay.

 

Vertaling

Nou, het is een half jaar geleden Omdat mijn bal goed gevuld was En relaties in het algemeen Is niet helemaal "oh zo klok!" Maar hoewel jij niet de sleutel bent Op dit emotionele slot Thar verandert de waarden van uw aandelen Nu hoor ik mensen Over je praten En zoals bij zulke dingen Het meeste is niet waar Dus ik schrijf dit lied om je te zeggen: Ik geloof in jou, ik wel, Vendelay Nu staat het woord op straat Dat je bal goed gevuld is En je denkt dat het zo is "oh zo klok!" Nou, ik ben je woordvoerder niet Maar nog steeds een man van woorden En hoe onwaar ook, Ik weet dat het afval altijd pijn doet Ik weet het tegenwoordig niet meer Wat nodig is om me te beheksen Voor iemand als ik Wie verhongert er om gedumpt te worden Laten we hopen dat onze touwen Is niet zo stevig bevestigd En als je het mij had gevraagd, zou ik zeggen: -Nix, Vendelay.