Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the art of noise Songtekst: kiss

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the art of noise - kiss ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van kiss? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the art of noise! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the art of noise en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals kiss .

Origineel

You don't have to be beautiful To turn me on I just need your body, baby From dusk till dawn You don't need experience To turn me out You just leave it all up to me I'll show you what it's all about You don't have to be rich to be my girl You don't have to be cool to rule my world Ain't no particular sign I'm morepatible with I just want your extra time and your kiss You got to not talk dirty, baby If you wanna impress me You can't be too flirty, mama I know how to undress me Let me be your fantasy And maybe, you can be mine You just leave it all up to me We could have a good time You don't have to be rich to be my girl You don't have to be cool to rule my world Ain't no particular sign I'm morepatible with I just want your extra time and your kiss I think I'd better dance now Women and girls rule my world I said they rule my world Act your age woman, not your shoe size Maybe we could do the twirl You don't have to watch Dynasty To have an attitude You gotta leave it all up to me My love will be your food You don't have to be rich to be my girl You don't have to be cool to rule my world Ain't no particular sign, I'm morepatible with I just want your extra time and your kiss

 

Vertaling

Je hoeft niet mooi te zijn Om me op te winden Ik heb alleen je lichaam nodig, schat Van zonsondergang tot zonsopgang Je hebt geen ervaring nodig Om me af te zetten Je laat het allemaal aan mij over Ik zal je laten zien waar het allemaal om draait Je hoeft niet rijk te zijn om mijn meisje te zijn Je hoeft niet cool te zijn om mijn wereld te regeren Er is geen bepaald teken waarmee ik beter in staat ben Ik wil alleen je extra tijd en je kus Je mag niet vies praten, schat Als je indruk op me wilt maken Je kunt niet te flirterig zijn, mama Ik weet hoe ik me moet uitkleden Laat me je fantasie zijn En misschien kun jij de mijne zijn Je laat het allemaal aan mij over We kunnen ons amuseren Je hoeft niet rijk te zijn om mijn meisje te zijn Je hoeft niet cool te zijn om mijn wereld te regeren Er is geen bepaald teken waarmee ik beter in staat ben Ik wil alleen je extra tijd en je kus Ik denk dat ik nu beter kan dansen Vrouwen en meisjes beheersen mijn wereld Ik zei dat ze mijn wereld regeren Doe je leeftijd vrouw, niet je schoenmaat Misschien kunnen we de draai maken Je hoeft Dynasty niet te bekijken Een houding hebben Je moet het allemaal aan mij overlaten Mijn liefde zal jouw eten zijn Je hoeft niet rijk te zijn om mijn meisje te zijn Je hoeft niet cool te zijn om mijn wereld te regeren Het is geen bepaald teken, ik kan er beter mee overweg Ik wil alleen je extra tijd en je kus