Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the aston shuffle Songtekst: sunrise (won't get lost) [the aston shuffle vs. tommy trash] [dyro remi

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the aston shuffle - sunrise (won't get lost) [the aston shuffle vs. tommy trash] [dyro remi ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sunrise (won't get lost) [the aston shuffle vs. tommy trash] [dyro remi? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the aston shuffle! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the aston shuffle en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sunrise (won't get lost) [the aston shuffle vs. tommy trash] [dyro remi .

Origineel

Taking over It's give or take I know it well So why do I throw it all away? I know I don't Give everything But I'm telling my side so you understand I can see what you are I can feel what you are taking over Taking over Taking over Sunrise, we won't get lost again Sunrise, we won't get lost again Sunrise, Taking over Taking over Taking over Taking over Taking over

 

Vertaling

Overnemen Het is geven of nemen. Ik ken het goed Dus waarom gooi ik het allemaal weg? Ik weet dat ik niet Alles geef Maar ik vertel mijn kant zodat je het begrijpt Ik kan zien wat je bent Ik kan voelen wat je overneemt Overneemt Overnemen Zonsopgang, we zullen niet meer verdwalen Zonsopgang, we zullen niet weer verdwalen Zonsopgang, We nemen het over We nemen het over Ik neem het over We nemen het over Ik neem het over