Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the ataris Songtekst: choices

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the ataris - choices ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van choices? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the ataris! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the ataris en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals choices .

Origineel

Well I've got a couple things to say about a guy and a girl They met a few months back at a coffeehouse He said 'I like that dress that you're wearing Why don't you just let me take you home tonight?" I know you've heard it all before And everyone makes mistakes these days... hey nobody's perfect But the choices that you make may involve someone else. Well I met a girl I thought I loved but, unfortunately I guess I didn't take the time to get to know that girl Before I made a lot of choices That I wasn't prepared to make. If you think you've found that one That you really love... Make sure they love you back.

 

Vertaling

Ik heb een paar dingen te zeggen over een jongen en een meisje. Ze ontmoetten elkaar een paar maanden geleden in een koffiehuis. Hij zei: 'Ik vind die jurk die je draagt mooi. Waarom laat je me je niet gewoon naar huis brengen vanavond?" Ik weet dat je het allemaal al gehoord hebt. En iedereen maakt fouten deze dagen... niemand is perfect Maar de keuzes die je maakt kunnen iemand anders betreffen. Ik ontmoette een meisje waarvan ik dacht te houden, maar helaas Ik denk dat ik niet de tijd heb genomen om dat meisje te leren kennen. Voordat ik een heleboel keuzes maakte die ik niet bereid was te maken. Als je denkt dat je die ene gevonden hebt waar je echt van houdt... Zorg ervoor dat ze ook van jou houden.