Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the ataris Songtekst: perfectly happy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the ataris - perfectly happy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van perfectly happy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the ataris! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the ataris en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals perfectly happy .

Origineel

Won't be another statistic... Won't be a minority... I'll achieve every goal I have... There's not a thing I can't be! Just as long as I am happy, That's all that matters to me. I'll walk away from this place On that unhappy day that I have to follow rules, This so-called book you go by Was written for a fool! Maybe now you understand Life from my point of view, I've got my head on straight And have no urge to be like you! Oh sure I strive for a better life. But, is that so fucking wrong??? Change in my pocket... Girl by my side... Perfectly happy.

 

Vertaling

Ik zal niet weer een statistiek zijn... Ik zal niet in de minderheid zijn... Ik zal elk doel bereiken dat ik heb... Er is niets wat ik niet kan zijn! Zolang ik maar gelukkig ben, Dat is alles wat telt voor mij. Ik loop weg van deze plek Op die ongelukkige dag dat ik regels moet volgen, Dit zogenaamde boek dat je volgt Is geschreven voor een dwaas. Misschien begrijp je nu Het leven vanuit mijn standpunt, Ik heb mijn hoofd recht en heb geen drang om zoals jij te zijn! Natuurlijk streef ik naar een beter leven. Maar, is dat zo verdomd verkeerd???? Kleingeld in mijn zak... Een meisje aan mijn zijde... Volmaakt gelukkig.