Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the b 52's Songtekst: too much to think about

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the b 52's - too much to think about ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van too much to think about? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the b 52's! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the b 52's en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals too much to think about .

Origineel

Love is gone But just for a while It's full-speed ahead Now I can smile You twisted my heart With your wicked plan But I saw the signs before I I melted in your hand I finally broke through Before I broke down Dancing now I was no fool Dancing now You messed around Dancing now I didn't fall for anything I landed on my feet Yeah, you thought I would crash Dancing Dancing Dancing But I broke through Dancing on the edge of the plane Oh oh, edge of the plane Dancing Dancing Dancing Ignoring the pain Oh oh, edge of the flames [Chorus] Venus went away Two a lonely outer star Now she's back And here we are Now she's back And here we are

 

Vertaling

Liefde is weg Maar slechts voor een tijdje Het is volle snelheid vooruit Nu kan ik lachen Je hebt mijn hart verdraaid Met je slechte plan Maar ik zag de tekenen voor ik Ik smolt in je hand Ik brak eindelijk door Voordat ik instortte Dansend nu Ik was geen dwaas Nu dansen Je rotzooide maar wat aan Nu dansen Ik ben nergens voor gevallen Ik landde op mijn voeten Yeah, you thought I would crash Dansen. Dansen. Dansen. But I broke through Dancing on the edge of the plane Oh oh, rand van het vliegtuig Dancing Dancing Dancing De pijn negerend Oh oh, rand van de vlammen [refrein] Venus ging weg Twee eenzame buitenste sterren Now she's back En hier zijn wij Now she's back En hier zijn we