Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the babys Songtekst: i m falling

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the babys - i m falling ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m falling? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the babys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the babys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m falling .

Origineel

If I had the time to look hard at you The things I know I'd find The things I'd have to do And sometimes I wonder Oooh I'm falling What else can I say Oooh I'm falling Fading away If I had the peace of mind Oooh I'd catch a plane and move away Far away from you and the things you say And sometimes I love ya Oooh I'm falling What else can I say Oooh I'm falling Fading away If I had your dreams Oooh I'd have everything Time has taken mine And left me these songs to sing And sometimes I wonder Oooh I'm Falling What else can I say Oooh I'm Falling Fading away Can you see me Feet off the ground Can you feel me Head spinnin' 'round Oooh I'm falling What else can I say Oooh I'm falling Fading away

 

Vertaling

Als ik de tijd had om goed naar je te kijken De dingen die ik weet dat ik zou vinden De dingen die ik zou moeten doen En soms vraag ik me af Oooh ik ben aan het vallen Wat kan ik nog meer zeggen Oooh ik val Fading away Als ik de gemoedsrust had Oooh ik zou een vliegtuig pakken en weggaan Ver weg van jou en de dingen die je zegt En soms hou ik van je Oooh ik val Wat kan ik nog meer zeggen Oooh I'm falling Fading away Als ik jouw dromen had Oooh dan zou ik alles hebben De tijd heeft de mijne genomen En liet me deze liedjes zingen En soms vraag ik me af Oooh I'm Falling What else can I say Oooh I'm Falling Fading away Kan je me zien Voeten van de grond Kun je me voelen Head spinnin' round Oooh I'm falling What else can I say Oooh I'm falling Fading away