Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the babys Songtekst: please don t leave me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the babys - please don t leave me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van please don t leave me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the babys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the babys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals please don t leave me .

Origineel

Cause babe since you been gone I haven't had a home And I'm so alone And now I miss you so When the night comes down I got nowhere to go And now I'm miles away Pick up the telephone Can't think of things to say But please don't let me down This could be the last time Don't wanna live this way Don't wanna lose your love With nothin' else to say I been so lonely babe On your days are my days I don't wanna sleep alone Please don't leave me this way So get back on the phone Send me some poetry Doesn't matter if it rhymes Cause I'm out here singin' If you got the time Please don't say no to me Not when I'm on the line And all I feel I've passed No one gets close to me I feel that I won't last So please don't let me down No This could be the last time Don't wanna live this way Don't wanna lose your love Oh no Baby since you've been away I've lost your address And baby ooh I'm so alone I got myself into a mess And some nights When I'm lonely I read your mail And baby Oh my heart's broken And now it's gonna fail Yeah So babe come runnin' home Oh I want you back I feel so alone And I'll always be your friend Please don't let me down Don't let me down again I know you feel abused I took your love for granted Looks like I'm being used But please don't let me down No no no no Don't wanna live this way Don't wanna lose your love Don't wanna sleep alone Please don't leave me this way baby No no no no No no no no Baby please don't go

 

Vertaling

Cause babe since you been gone heb ik geen thuis meer gehad And I'm so alone And now I miss you so When the night comes down I got nowhere to go And now I'm miles away Pick up the telephone Can't think of things to say Maar laat me alsjeblieft niet in de steek Dit kan de laatste keer zijn Ik wil niet op deze manier leven Ik wil je liefde niet verliezen With nothin' else to say I been so lonely babe Op jouw dagen zijn mijn dagen Ik wil niet alleen slapen Laat me alsjeblieft niet zo achter Dus pak de telefoon weer op Stuur me wat poëzie Het maakt niet uit of het rijmt Cause I'm out here singin' If you got the time Zeg alsjeblieft geen nee tegen me Not when I'm on the line And all I feel I've passed No one gets close to me Ik voel dat ik het niet zal volhouden Dus laat me alsjeblieft niet in de steek No Dit kan de laatste keer zijn Ik wil niet op deze manier leven Ik wil je liefde niet verliezen Oh nee Schatje, sinds je weg bent ben ik je adres kwijt En schat ooh I'm so alone I got myself into a mess And some nights When I'm lonely I read your mail And baby Oh my heart's broken And now it's gonna fail Yeah So babe come runnin' home Oh ik wil je terug Ik voel me zo alleen En ik zal altijd je vriend zijn Laat me alsjeblieft niet in de steek Laat me niet weer in de steek Ik weet dat je je misbruikt voelt Ik nam je liefde voor lief Het lijkt erop dat ik gebruikt word But please don't let me down Nee, nee, nee. Ik wil niet op deze manier leven Ik wil je liefde niet verliezen Ik wil niet alleen slapen Laat me alsjeblieft niet achter op deze manier baby Nee nee nee nee Nee, nee, nee, nee Baby please don't go