Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the bamboos Songtekst: midnight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the bamboos - midnight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van midnight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the bamboos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the bamboos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals midnight .

Origineel

Nobody put it in my head I could feel it in my bones I knew that our love was dead One moment was there an now it's gone You were turning off the lights But you said there's nothing wrong You said it was all in my mind You're so unkind You're so unkind When midnight is calling And all my teardrops are falling When the rain comes a pouring over me Somebody they put it in your head Giving him the time of day I remember what you said Why you running round Worrying for nothing There ain't nothing happening Why you think there's something wrong It's all in your head It's all in your head And now they say that I was blind It's so unkind You're so unkind When midnight is calling And all my teardrops are falling When the rain comes a pouring over me over me When midnight is calling And all my teardrops are falling When the rain comes a pouring over me over me I wish I could go back and you could prove me wrong Coz there's no joy in being right now you have gone I spend my time holding up a flame over you You said that everything we had it meant so much If fate is made of gold you've got the midas touch I spend my time taking all the blame over you And when midnight is calling And all my teardrops are falling When the rain comes a pouring over me over me When midnight is calling And all my teardrops are falling When the rain comes a pouring over me over me When midnight is calling And all my teardrops are falling When the rain comes a pouring over me over me

 

Vertaling

Niemand heeft het in mijn hoofd gestopt Ik kon het in mijn botten voelen Ik wist dat onze liefde dood was Eén moment was er en nu is het weg Je deed de lichten uit Maar jij zei dat er niets aan de hand was Je zei dat het allemaal in mijn hoofd zat Je bent zo onaardig Je bent zo onaardig Wanneer middernacht roept En al mijn tranen vallen When the rain comes a pouring over me Somebody they put it in your head Giving him the time of day I remember what you said Why you running round Je zorgen maken om niets Er is niets aan de hand Waarom denk je dat er iets mis is? Het zit allemaal in je hoofd Het zit allemaal in je hoofd En nu zeggen ze dat ik blind was Het is zo onvriendelijk You're so unkind Wanneer middernacht roept And all my tearrops are falling Als de regen over me heen komt, over me heen When midnight is calling En al mijn tranen vallen Als de regen over me heen komt stromen Ik wou dat ik terug kon gaan en je me het tegendeel kon bewijzen Want er is geen vreugde in het nu je weg bent Ik spendeer mijn tijd met een vlammetje voor je op te houden Je zei dat alles wat we hadden, zoveel betekende Als het lot van goud is gemaakt, heb jij de Midas touch Ik spendeer mijn tijd met het nemen van alle schuld over jou En als middernacht roept En al mijn tranen vallen Als de regen over me heen komt, over me heen When midnight is calling En al mijn tranen vallen Wanneer de regen over mij komt stromen over mij When midnight is calling En al mijn tranen vallen When the rain comes a pouring over me over me