Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the band Songtekst: i shall be released

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the band - i shall be released ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i shall be released? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i shall be released .

Origineel

E F#m. They say everything can be replaced. G#m A B E. They say every distance is not near. F#m. So I remember every face. G#m A B E B. Of every man who put me here. (Chorus:). E F#m. I see my light come shinin'. G#m A B E. From the west unto the east. F#m. Any day now, any day now. G#m A B E. I shall be released. They say ev'ry man needs protection. They say that ev'ry man must fall. Yet I swear I see my reflection. Somewhere so high above this wall. (Chorus). Now yonder standing there in this lonely crowd. A man who swears he's not to blame. All day long I hear him shouting so loud. Just crying out that he was framed. (Chorus).

 

Vertaling

E F#m. Ze zeggen dat alles kan worden vervangen. G#m A B E. Ze zeggen dat elke afstand niet dichtbij is. F#m. Dus ik herinner me elk gezicht. G#m A B E B. Van elke man die me hier zette. (Refrein:). E F#m. Ik zie mijn licht schijnen. G#m A B E. Van het westen naar het oosten. F#m. Elke dag nu, elke dag nu. G#m A B E. Ik zal bevrijd worden. Ze zeggen dat elke man bescherming nodig heeft. Ze zeggen dat elke man moet vallen. Maar ik zweer dat ik mijn reflectie zie. Ergens zo hoog boven deze muur. (refrein). Daarginds, in deze eenzame menigte. Een man die zweert dat het zijn schuld niet is. De hele dag hoor ik hem zo hard schreeuwen. Hij schreeuwt dat hij erin geluisd is. (Refrein).