Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the band Songtekst: twisted hair

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the band - twisted hair ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van twisted hair? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the band! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the band en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals twisted hair .

Origineel

This was the way of it. Let the story fires be lighted. Let our circle be strong and full of medicine. Hear me. This is my dream song that I'm singing for you. This is my power song that is taking me to the edge. This is rock medicine. The talking tree. The singing water. Listen. I am dancing underneath you. This was the way of it. It is a river. It is a chant. It is a medicine story. It is what happened long ago. It is a bead in a story belt. It is what has been forgotten. It is the smell of sweetgrass and cedar. And prayers lifted to sky father. It is a way, a tradition. The way it was always done by the people. It is a feeling of warmth. The sound of voices. Listen. I am dancing underneath you.

 

Vertaling

Dit was de manier. Laat de verhaalvuren worden aangestoken. Laat onze cirkel sterk zijn en vol van medicijnen. Hoor mij aan. Dit is mijn droomlied dat ik voor jullie zing. Dit is mijn machtslied dat me naar de rand brengt. Dit is rotsmedicijn. De sprekende boom. Het zingende water. Luister. Ik dans onder je. Dit was de weg ervan. Het is een rivier. Het is een gezang. Het is een medicijnverhaal. Het is wat lang geleden gebeurde. Het is een kraal in een verhaalgordel. Het is wat vergeten is. Het is de geur van sweetgrass en cederhout. En gebeden opgeheven tot hemel vader. Het is een manier, een traditie. De manier waarop het altijd werd gedaan door de mensen. Het is een gevoel van warmte. Het geluid van stemmen. Luister. Ik dans onder je.