Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the bangles Songtekst: something that you said

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the bangles - something that you said ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van something that you said? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the bangles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the bangles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals something that you said .

Origineel

Everything in a moment starting where Something you said is hanging in the air Now I know my life is sweetening Changing everything Something that you said Turned me from the inside out Running through my head Something I have dreamed about And I feel so real, and it feels so right Something you said Showing you every weakness and feeling strong for it I used to run from real love, now I long for it Now I know what I've been missing Since I've been listening Something that you said Turned me from the inside out Lying in my bed Whispering your name out loud And I feel so real, and it feels so right Something that you said Got through to me tonight Never so far you can't call me back I'm never more than a single kiss away And I feel so real, and it feels so right (Something you said) Something that you said Turned me from the inside out Running through my head Something I had dreamed about And I feel, and I feel so real, and it feels so right Something that you said Turned me from the inside out Lying in my bed Whispering your name out loud

 

Vertaling

Alles in een moment dat begint waar Iets wat je zei hangt in de lucht Nu weet ik dat mijn leven aan het zoeten is Alles aan het veranderen Iets dat je zei Keerde me van binnen naar buiten Loopt door mijn hoofd Iets waar ik over gedroomd heb En ik voel me zo echt, en het voelt zo goed Iets wat je zei Je elke zwakte laten zien en je er sterk door voelen Vroeger liep ik weg van echte liefde, nu verlang ik er naar Nu weet ik wat ik gemist heb Sinds ik luister Iets wat je zei Keerde me van binnen naar buiten Liggend in mijn bed Je naam hardop fluisterend En ik voel me zo echt, en het voelt zo goed Iets dat je zei drong tot me door vannacht Nooit zo ver weg dat je me niet terug kunt bellen Ik ben nooit meer dan een enkele kus verwijderd En ik voel me zo echt, en het voelt zo goed (Iets dat je zei) Iets dat je zei Keerde me van binnen naar buiten Running through my head Iets waar ik over gedroomd had En ik voel, en ik voel me zo echt, en het voelt zo goed Something that you said Het keerde me van binnen naar buiten Liggend in mijn bed Je naam hardop fluisterend