Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the bates Songtekst: i know now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the bates - i know now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i know now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the bates! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the bates en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i know now .

Origineel

is it too much love is it too much pain do you like to see (make) me cry is it all that I will get? I am on my way I nearly loose my mind do you like to make (see) me cry is it all that I will get? I don't realy know why I love you so but I know that it is true yes I know now? now that you're gone I'm having cheap thrill fun and I now that it is time yes know now I know now

 

Vertaling

is het teveel liefde is het teveel pijn vind je het leuk om me te zien huilen is het alles wat ik krijg? ik ben onderweg Ik word bijna gek wil je me laten huilen is het alles wat ik krijg? Ik weet het niet echt waarom ik zo van je hou maar ik weet dat het waar is ja ik weet het nu? nu je weg bent Ik heb goedkoop opwindend plezier en ik nu dat het tijd is ja weet het nu ik weet het nu