Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the beach boys Songtekst: barbara

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the beach boys - barbara ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van barbara? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the beach boys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the beach boys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals barbara .

Origineel

Barbara gently smiling for me Tender and warm Shining with love And I love you, I love you, love you God I do Oh I love the way you love me Every day is a special day for me Living with you Just being with you All my love, for all my life, my love, my love Just for you For I love to sing songs for you Ah I love you

 

Vertaling

Barbara zachtjes lachend voor mij Teder en warm Stralend van liefde En ik hou van je, ik hou van je, hou van je God, dat doe ik Oh ik hou van de manier waarop je van me houdt Elke dag is een speciale dag voor mij Leven met jou Gewoon bij jou zijn Al mijn liefde, voor heel mijn leven, mijn liefde, mijn liefde Alleen voor jou Want ik zing graag liedjes voor jou Ah ik hou van je