Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the beach boys Songtekst: cotton fields

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the beach boys - cotton fields ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cotton fields? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the beach boys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the beach boys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cotton fields .

Origineel

When I was a little bitty baby My mama done rock me in the cradle In them old cotton fields back home It was back in Louisiana Just about a mile from Texarkana In them old cotton fields back home Let me tell you now well got me in a fix I caught a nail in my tire doing lickitey splits I had to walk a long long way to town Came upon a nice old man well he had a hat on Wait a minute mister can you give me some directions I gonna want to be right off for home Don't care if them cotton balls get rotten When I got you baby, who needs cotton In them old cotton fields back home Brother only one thing more that's gonna warm you A summer's day out in California It's gonna be those cotton fields back home It was back in Louisiana Just about a mile from Texarkana Give me them cotton fields (it was back in Louisiana) Let me hear it for the cotton fields (just about a mile from Texarkana) You know that there's just no place like home Well boy it sure feels good to breathe the air back home You shoulda seen their faces when they seen how I grown In them old cotton fields back home

 

Vertaling

When I was a little bitty baby Mijn moeder wiegde me in de wieg In die oude katoenvelden thuis Het was in Louisiana Ongeveer een mijl van Texarkana In die oude katoenvelden thuis Laat me je nu vertellen dat ik in de problemen zat Ik kreeg een spijker in mijn band terwijl ik een spagaat maakte Ik moest een heel eind lopen naar de stad. Ik kwam een aardige oude man tegen, hij had een hoed op. Wacht even, meneer, kunt u me de weg wijzen? Ik wil meteen naar huis. Kan me niet schelen als die katoenen ballen rot worden When I got you baby, who needs cotton In die oude katoenvelden thuis Broer, er is maar een ding meer dat je zal verwarmen Op een zomerse dag in Californië It's gonna be those cotton fields back home Het was in Louisiana Net een mijl van Texarkana Give me those cotton fields (het was in Louisiana) Let me hear it for the cotton fields (ongeveer een mijl van Texarkana) You know that there's just no place like home Nou jongen het voelt zeker goed om de lucht weer in te ademen Je had hun gezichten moeten zien toen ze zagen hoe ik gegroeid ben In die oude katoenvelden thuis