Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the beach boys Songtekst: maybe i don’t know

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the beach boys - maybe i don’t know ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van maybe i don’t know? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the beach boys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the beach boys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals maybe i don’t know .

Origineel

[Verse 1] You got me calling at all hours of the night I don't think it's right But still I do it You got me thinking your existence is my life It's time to see the light I think I'll leave it [Chorus] Maybe, I don't know I tried to take it slow But I don't know Maybe, I don't know But if you say it's so We can make it go Maybe, I don't know [Verse 2] Whatever made me think that we could make it good? Did you think we ever would? No need in lying No, no, no I need your guarantee so I can be assured Do you ever think you could? No more depriving Na-a-na-na-na [Chorus][x2]

 

Vertaling

[Verse 1] You got me calling at all hours of the night I don't think it's right Maar toch doe ik het Je laat me denken dat jouw bestaan mijn leven is It's time to see the light Ik denk dat ik het maar laat [refrein] Misschien, ik weet het niet Ik probeerde het rustig aan te doen Maar ik weet het niet Misschien, ik weet het niet Maar als jij zegt dat het zo is We kunnen het laten gaan Misschien, ik weet het niet [Verse 2] Wat deed me denken dat we het goed konden maken? Dacht je dat we dat ooit zouden doen? Niet nodig om te liegen Nee, nee, nee Ik heb je garantie nodig zodat ik zeker kan zijn Dacht je ooit dat je het kon? Niet meer beroven Na-a-na-na-na [refrein][x2]