Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the beach boys Songtekst: merry christmas, baby 1991 remix

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the beach boys - merry christmas, baby 1991 remix ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van merry christmas, baby 1991 remix? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the beach boys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the beach boys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals merry christmas, baby 1991 remix .

Origineel

My baby she told me She don't want to hold me And kiss my lips anymore She's gonna leave me And she don't believe me That I'll be true now Well maybe she don't love me And is not thinkin' of me But why'd she do it this time of year? She knows that I'll miss her And I'll want to kiss her If just for Christmas Merry Christmas, baby Merry Christmas, baby Merry Christmas, baby Tell me, what did I do To really convince you That I'm not the guy anymore Take back my ring now I'll do anything now But please forgive me I made my mistake but I'm willing to wake up And never mess around anymore Oh, why did we break up There's still time to make up If just for Christmas Merry Christmas, baby Merry Christmas, baby Merry Christmas, baby I made my mistake but I'm willing to wake up And never mess around anymore Oh, why did we break up? There's still time to make up If just for Christmas Merry Christmas, baby Merry Christmas, baby Merry Christmas, baby Merry Christmas, baby Merry Christmas, baby

 

Vertaling

My baby she told me Ze wil me niet meer vasthouden en mijn lippen niet meer kussen Ze gaat me verlaten En ze gelooft me niet That I'll be true now Nou misschien houdt ze niet van me En denkt ze niet aan mij Maar waarom doet ze het in deze tijd van het jaar? Ze weet dat ik haar zal missen En ik zal haar willen kussen Al is het maar voor Kerstmis Zalig Kerstfeest, schat Vrolijk kerstfeest, schat Vrolijk kerstfeest, schat Zeg me, wat heb ik gedaan Om je echt te overtuigen Dat ik niet meer de man ben Neem mijn ring nu terug Ik zal nu alles doen Maar vergeef me alsjeblieft Ik heb mijn fout gemaakt maar Ik ben bereid om wakker te worden En nooit meer te rotzooien Oh, waarom zijn we uit elkaar gegaan Er is nog tijd om het goed te maken Al is het maar voor Kerstmis Zalig Kerstfeest, schatje Vrolijk kerstfeest, schat Vrolijk kerstfeest, schat I made my mistake but ik ben bereid wakker te worden en nooit meer te rotzooien Oh, waarom zijn we uit elkaar gegaan? Er is nog tijd om het goed te maken Al is het maar voor Kerstmis Zalig Kerstfeest, schatje Vrolijk kerstfeest, schat Vrolijk Kerstfeest, baby Vrolijk kerstfeest, baby Vrolijk kerstfeest, baby