Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the beach boys Songtekst: mona

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the beach boys - mona ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mona? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the beach boys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the beach boys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mona .

Origineel

Mona Come-a come-a come-a come to me Gimme gimme gimme some lovin' Tell me tell me tell me you want it Listen listen listen my Mona How's about an eight o'clock dinner How's about a nine o'clock movie Won't it won't it won't it be groovy Put your lovin' arms around me Aren'tcha aren'tcha glad that you found me Do you do you like fine wine now Don't it don't it don't it taste fine now Can'tcha can'tcha can'tcha just hear it Rock 'n' rock 'n' rock 'n' roll music Get-a get-a get-a that beat now Does it does it does it feel neat now Will you will you will you just kizz me When you leave me don't you just mizz me Could we could we could we get married Enough enough enough of goin' steady Disco disco discoteque mama Show me show me show me the boogie Start a start a start a little dance now Take a take a take a little chance now Come on Listen to "Da Doo Ron Ron" now Listen to it "Be My Baby" I know you're gonna love Phil Spector Mona Come-a come-a come-a come to me Gimme gimme gimme some lovin' Tell me tell me tell me you want it

 

Vertaling

Mona Kom, kom, kom, kom naar mij Gimme gimme gimme some lovin' Zeg me, zeg me, zeg me dat je het wilt Luister luister luister mijn Mona Wat dacht je van een acht uur diner Wat dacht je van een film om negen uur Zal het niet zal het niet zal het niet groovy zijn Sla je liefdevolle armen om me heen Ben je niet blij dat je me gevonden hebt? Hou je nu van goede wijn Smaakt het niet goed nu Kun je het niet gewoon horen Rock 'n' rock 'n' rock 'n' roll music Get-a get-a get-a die beat nu Voelt het nu goed aan Wil je wil je wil je me gewoon kizz When you leave me don't you just mizz me Kunnen we kunnen we kunnen we gaan trouwen Genoeg genoeg van verkering Disco disco discoteque mama Show me show me show me the boogie Start a start a start a little dance now Take a take a take a little chance now Kom op Luister nu naar "Da Doo Ron Ron" Luister er naar "Be My Baby" Ik weet dat je van Phil Spector gaat houden. Mona Come-a come-a come-a come-a come to me Gimme gimme gimme some lovin' Zeg me, zeg me, zeg me dat je het wilt