Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the beach boys Songtekst: wild honey

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the beach boys - wild honey ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wild honey? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the beach boys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the beach boys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wild honey .

Origineel

Sweet sweet wild honey bee Eat up eat up eat up honey Mama I'm tellin' you as sure as I'm standing here She's my girl and that's the way I'm keeping it now mama dear No good will it do you to stand there and frown at me The girl's got my heart and my love's coming down on me My love's coming down since I got a taste of wild honey You know she's got the sweetness of a honey bee Wild honey She got it on and stung me good yes sirree With all the other stud bees buzzing all around her hive She singled me out single handed took me alive Well can you can you gonna take my life eating up her wild honey (Sweet sweet wild honey bee) (Eat up eat up eat up honey) Oh mama she's sweeter Gettin' sweeter Sweeter sweeter Sweet Wild honey Let me tell you how she really got to my soul It ain't funny The way she make want to sing a little rock 'n' roll There's nothing quite nice as a kiss of wild honey I break my back workin' just to save me some money So I can spend my life with her Sock it to me wild honey Wild honey she's mine Wild honey she's mine

 

Vertaling

Sweet sweet wild honey bee Eet op, eet op, eet op, honing Mama ik zeg je zo zeker als ik hier sta Ze is mijn meisje en dat is de manier waarop ik het nu hou mama Het zal je geen goed doen om daar te staan en naar me te fronsen Het meisje heeft mijn hart en mijn liefde komt op me neer Mijn liefde komt naar beneden sinds ik de smaak van wilde honing heb Je weet dat ze de zoetheid van een honingbij heeft Wilde honing Ze heeft me goed gestoken, ja meneer Met al die andere bijen die rond haar korf zoemden Ze pikte me er alleen uit en nam me levend Well can you can you gonna take my life eating up her wild honey (Sweet sweet wild honey bee) (Eat up eat up eat up honey) Oh mama she's sweeter Gettin' sweeter Zoeter, zoeter Sweet Wilde honing Laat me je vertellen hoe ze echt tot mijn ziel is doorgedrongen It ain't funny The way she make want to sing a little rock 'n' roll There's nothing quite nice as a kiss of wild honey I break my back workin' just to save me some money Zodat ik mijn leven met haar kan doorbrengen Sock it to me wild honey Wilde honing, ze is van mij Wilde honing, ze is van mij