Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the beach boys Songtekst: with me tonight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the beach boys - with me tonight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van with me tonight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the beach boys! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the beach boys en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals with me tonight .

Origineel

On and on she go dumb bay do da On and on she go dumb be do On and on she go dumb bay do da On and on she go dumb be do On and on she go dumb bay do da On and on she go dumb be do Good On and on you go dumb bay do da On and on you go dumb be do On and on you go dumb bay do da On and on you go dumb be do With me, tonight I know you're with me tonight You're with me, tonight I know you're with me tonight For sure you're with me, tonight I'm sure you're with me tonight On and on you go dumb bay do da On and on you go dumb be do With me, tonight I know you're with me tonight With me, tonight I know you're with me tonight For sure you're with me, tonight I know you're with me tonight On and on you go dumb bay do da On and on you go dumb be do On and on you go dumb bay do da On and on you go dumb be do With me, tonight I know On and on she go dumb bay do da Onnnnnn On and on she go dumb bay do da Onnnnn

 

Vertaling

Op en op ze gaat dom bay do da On and on she go dumb be do On and on she go dumb bay do da On and on she go dumb be do On and on she go dumb bay do da On and on she go dumb be do Goed Op en op ga je dom bay do da Op en op je gaat dom zijn doen Op en op je gaat dom bay do da Op en op ga je dom zijn doen Bij mij, vanavond weet ik dat je bij me bent vanavond Je bent bij me, vanavond Ik weet dat je bij me bent vanavond Zeker weten dat je bij me bent, vanavond Ik weet zeker dat je bij me bent vanavond Voortdurend ga je domme bay do da Op en op ga je dom be do Met mij, vanavond weet ik dat je bij me bent vanavond Met mij, vanavond weet ik dat je bij me bent vanavond Met mij, vanavond weet ik dat je bij me bent vanavond Voortdurend ga je domme bay do da Op en op ga je dom zijn doen Op en op ga je dom bay do da On and on you go dumb be do Bij mij, vanavond weet ik On and on she go dumb bay do da Onnnnnn On and on she go dumb bay do da Onnnnn