Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the bears Songtekst: nobody's fool

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the bears - nobody's fool ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nobody's fool? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the bears! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the bears en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nobody's fool .

Origineel

Money to burn, I'm on fire Danger danger, I'm hot-wired I'm in the business of pleasure A big demand for leisure I'll have my drink at the pool I'm nobody's fool Roll me over, roll me the rojo Life is tough, or so I'm told I'm in the business of pleasure A big demand for leisure I'll have my drink at the pool I'm nobody's fool Nobody's fool, I'm on fire Nobody's fool, I'm hot-wired

 

Vertaling

Geld om te verbranden, ik sta in brand Gevaar, gevaar, ik ben heetgebakerd Ik zit in de plezierbusiness Een grote vraag naar vrije tijd Ik neem mijn drankje bij het zwembad Ik ben niemands dwaas Rol me om, rol me de rojo Het leven is hard, of zo is mij verteld Ik zit in de plezierbusiness Een grote vraag naar vrije tijd Ik neem mijn drankje bij het zwembad Ik ben niemands dwaas Niemand is gek, ik sta in brand Niemand is gek, ik ben heetgebakerd