Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the beatles Songtekst: all i've got to do

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the beatles - all i've got to do ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van all i've got to do? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the beatles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the beatles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals all i've got to do .

Origineel

Whenever I want you around, yeah All I gotta do Is call you on the phone And you'll come running home, yeah That's all I gotta do. And when I, I wanna kiss you, yeah All I gotta do Is whisper in your ear The words you long to hear And I'll be kissing you And the same goes for me Whenever you want me at all I'll be here yes I will Whenever you call You just gotta call on me, yeah You just gotta call on me And when I, I wanna kiss you, yeah All I got to do Is call you on the phone And you'll come running home, yeah That's all I gotta do. And the same goes for me Whenever you want me at all I'll be here, yes I will Whenever you call You just gotta call on me You just gotta call on me. Oh, you just gotta call on me

 

Vertaling

Whenever I want you around, yeah All I gotta do is je opbellen En dan kom je naar huis rennen, ja Dat is alles wat ik moet doen. And when I, I wanna kiss you, yeah All I gotta do Is in je oor fluisteren The words you long to hear And I'll be kissing you And the same goes for me Whenever you want me at all zal ik er zijn, ja, dat zal ik Whenever you call Je moet me gewoon bellen, ja Je moet gewoon een beroep op mij doen And when I, I wanna kiss you, yeah All I got to do Is je bellen op de telefoon And you'll come running home, yeah That's all I gotta do. And the same goes for me Whenever you want me at all zal ik er zijn, ja dat zal ik Whenever you call You just gotta call on me Je moet me gewoon bellen. Oh, je moet me gewoon bellen