Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the beatles Songtekst: baby’s in black

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the beatles - baby’s in black ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van baby’s in black? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the beatles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the beatles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals baby’s in black .

Origineel

[Verse 1] Oh dear, what can I do? Baby's in black and I'm feeling blue Tell me, oh what can I do? [Chorus] She thinks of him and so she dresses in black And though he'll never come back, she's dressed in black Oh dear, what can I do? Baby's in black and I'm feeling blue Tell me, oh what can I do? [Verse] I think of her, but she thinks only of him And though it's only a whim, she thinks of him Oh how long will it take Till she sees the mistake she has made? Dear what can I do? Baby's in black and I'm feeling blue Tell me, oh what can I do? {Instrumental} Oh how long will it take Till she sees the mistake she has made? Dear what can I do? Baby's in black and I'm feeling blue Tell me, oh what can I do? [Chorus] She thinks of him and so she dresses in black And though he'll never come back, she's dressed in black Oh dear, what can I do? Baby's in black and I'm feeling blue Tell me, oh what can I do?

 

Vertaling

[Verse 1] Oh jee, wat kan ik doen? Baby's in het zwart en ik voel me blauw Vertel me, oh wat kan ik doen? [refrein] Ze denkt aan hem en dus kleedt ze zich in het zwart En hoewel hij nooit terug zal komen, is ze in het zwart gekleed Oh jee, wat kan ik doen? De baby is in het zwart en ik voel me blauw Zeg me, oh wat kan ik doen? [Verse] Ik denk aan haar, maar zij denkt alleen aan hem En hoewel het maar een bevlieging is, denkt ze aan hem Oh hoe lang zal het duren Totdat ze de fout inziet die ze gemaakt heeft? Lieverd, wat kan ik doen? Baby's in het zwart en ik voel me blauw Zeg me, oh wat kan ik doen? {Instrumental} Oh how long will it take Totdat ze de fout inziet die ze heeft gemaakt? Lieverd, wat kan ik doen? Baby's in black and I'm feeling blue Vertel me, oh wat kan ik doen? [Chorus] Ze denkt aan hem en dus kleedt ze zich in het zwart En hoewel hij nooit meer terugkomt, is ze in het zwart gekleed Oh jee, wat kan ik doen? Baby's in black and I'm feeling blue Zeg me, oh wat kan ik doen?