Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the beatles Songtekst: good day sunshine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the beatles - good day sunshine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van good day sunshine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the beatles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the beatles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals good day sunshine .

Origineel

Good day sunshine, Good day sunshine, Good day sunshine. I need to laugh, and when the sun is out I've got something I can laugh about, I feel good, in a special way. I'm in love and it's a sunny day. Good day sunshine, Good day sunshine, Good day sunshine. We take a walk, the sun is shining down, Burns my feet as they touch the ground. Good day sunshine, Good day sunshine, Good day sunshine. And then we lie, beneath a shady tree, I love her and she's loving me. She feels good, she knows she's looking fine. I'm so proud to know that she is mine. Good day sunshine, Good day sunshine, Good day sunshine. Good day sunshine, Good day sunshine, Good day sunshine, Good day sunshine.

 

Vertaling

Goedendag zonneschijn, Goedendag zonneschijn, Goedendag zonneschijn. Ik moet lachen, en als de zon op is heb ik iets waar ik om kan lachen, Ik voel me goed, op een speciale manier. Ik ben verliefd en het is een zonnige dag. Goedendag zonneschijn, Goedendag zonneschijn, Goedendag zonneschijn. We maken een wandeling, de zon schijnt naar beneden, Brandt mijn voeten als ze de grond raken. Goedendag zonneschijn, Goede dag zonneschijn, Goede dag zonneschijn. En dan liggen we, onder een schaduwrijke boom, Ik hou van haar en zij houdt van mij. Ze voelt zich goed, ze weet dat ze er goed uitziet. Ik ben zo trots te weten dat ze van mij is. Goedendag zonneschijn, Goedendag zonneschijn, Goeiedag zonneschijn. Goeiedag zonneschijn, Goede dag zonneschijn, Goede dag zonneschijn, Goede dag zonneschijn.