Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the beatles Songtekst: misery

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the beatles - misery ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van misery? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the beatles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the beatles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals misery .

Origineel

The world is treating me bad Misery I'm the kind of guy, Who never used to cry, The world is treatin' me bad Misery I've lost her now for sure, I won't see her no more, It's gonna be a drag Misery I'll remember all the little things we've done Can't she see she'll always be the only one, only one Send her back to me, 'Cause everyone can see Without her I will be in misery I'll remember all the little things we've done She'll remember and she'll miss her only one, lonely one Send her back to me, 'Cause everyone can see, Without her I will be in misery (oh oh oh) In misery (ooh ee ooh ooh) My misery (la la la la la la)

 

Vertaling

De wereld behandelt me slecht Ellende Ik ben het soort man, die nooit huilde, De wereld behandelt me slecht, ellende Ik ben haar nu zeker kwijt, Ik zal haar niet meer zien, Het wordt een sleur, ellende. Ik zal me alle kleine dingen herinneren die we hebben gedaan. Kan ze niet zien dat ze altijd de enige zal zijn, de enige Stuur haar terug naar mij, Want iedereen kan zien Zonder haar zal ik in ellende zijn Ik zal me alle kleine dingen herinneren die we hebben gedaan Ze zal het zich herinneren en ze zal haar enige, eenzame missen Stuur haar terug naar mij, 'Cause everybody can see, Without her I will be in misery (oh oh oh) In misery (ooh ee ooh ooh) Mijn ellende (la la la la la la)