Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the beatles Songtekst: till there was you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the beatles - till there was you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van till there was you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the beatles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the beatles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals till there was you .

Origineel

There were bells on a hill. But I never heard them ringing. No I never heard them at all. Till there was you. There were birds in the sky. But I never saw them winging. No I never saw them at all. Till there was you. Then there was music and wonderful roses. They're tell me in sweet fragrant. Meadows of dawn and dew. There was love all around. But I never heard it singing. No I never heard it at all. Till there was you. Then there was music and wonderful roses. They tell me in sweet fragrant. Meadows of dawn and you. There was love all around. But I never heard it singing. No I never heard it at all. Till there was you

 

Vertaling

Er waren klokken op een heuvel. Maar ik heb ze nooit horen luiden. Nee, ik heb ze helemaal nooit gehoord. Totdat jij er was. Er waren vogels in de lucht. Maar ik heb ze nooit zien vliegen. Nee, ik heb ze nooit gezien. Totdat jij er was. Toen was er muziek en prachtige rozen. Ze vertellen me in zoet geurende. Weiden van dageraad en dauw. Er was liefde alom. Maar ik heb het nooit horen zingen. Nee, ik heb het helemaal nooit gehoord. Totdat jij er was. Toen was er muziek en prachtige rozen. Ze vertellen me in zoet geurende. Weiden van dageraad en jij. Er was liefde alom. Maar ik heb het nooit horen zingen. Nee, ik heb het helemaal nooit gehoord. Totdat jij er was