Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the beatles Songtekst: you never give me your money

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the beatles - you never give me your money ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you never give me your money? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the beatles! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the beatles en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you never give me your money .

Origineel

You never give me your money You only give me your funny paper And in the middle of negotiations You break down I never give you my number I only give you my situation And in the middle of investigation I break down Out of college, money spent See no future, pay no rent All the money's gone, Any jobber got the sack Monday morning, turning back Yellow lorry slow, nowhere to go But oh, that magic feeling, nowhere to go Oh, that magic feeling Nowhere to go, nowhere to go One sweet dream Pick up the bags and get in the limousine Soon we'll be away from here Step on the gas and wipe that tear away One sweet dream came true today Came true today Came true today (yes, it did) One, two, three, four, five, six, seven All good children go to Heaven

 

Vertaling

Je geeft me nooit je geld Je geeft me alleen je grappige papiertje En in het midden van onderhandelingen Je breekt af Ik geef je nooit mijn nummer Ik geef je alleen mijn situatie En in het midden van het onderzoek stort ik in Van school af, geld uitgegeven Zie geen toekomst, betaal geen huur Al het geld is weg, Any jobber got the sack Maandagmorgen, ik keer om Gele vrachtwagen langzaam, nergens om heen te gaan Maar oh, dat magische gevoel, nergens om heen te gaan Oh, dat magische gevoel Nergens heen te gaan, nergens heen Een zoete droom Pak de koffers en stap in de limousine Spoedig zullen we hier weg zijn Trap op het gas en veeg die traan weg Een mooie droom is vandaag uitgekomen Kwam uit vandaag Kwam uit vandaag (ja, dat deed het) Een, twee, drie, vier, vijf, zes, zeven Alle goede kinderen gaan naar de hemel