Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the beau brummels Songtekst: deep water

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the beau brummels - deep water ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van deep water? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the beau brummels! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the beau brummels en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals deep water .

Origineel

I'm drifting into deep water I'm startin' to care for you You're gettin' me into deep water Be careful what you do You want a romance But I'm seekin' love I know I'll regret it when it ends I'm winding up in deep water Why can't we just be friends It's restless in this deep water I'm lost between right and wrong My love is true as deep water You're love won't last as long Where will it lead me And where will it end I can't help but wish I only knew I'm winding up in deep water So deep in love with you

 

Vertaling

I'm drifting into deep water Ik begin om je te geven You're gettin' me into deep water Wees voorzichtig met wat je doet Jij wilt een romance Maar ik zoek liefde Ik weet dat ik er spijt van krijg als het eindigt Ik kom in diep water terecht Waarom kunnen we niet gewoon vrienden zijn Het is rusteloos in dit diepe water Ik ben verdwaald tussen goed en kwaad Mijn liefde is waar als diep water Jouw liefde zal niet zo lang duren Waar zal het me heen leiden En waar zal het eindigen Ik kan het niet helpen, maar ik wou dat ik het wist Ik eindig in diep water Zo diep verliefd op jou