Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the beautiful girls Songtekst: a million miles

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the beautiful girls - a million miles ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a million miles? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the beautiful girls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the beautiful girls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a million miles .

Origineel

Well i won't be younger than today i've walked amillion miles but i'm still on my way. What if seven clouds fly over head? Would seven kisses make us ok again? Well i will say goodbye ok because this may be the last time. And i wan't you to know i love you, forever my friend.

 

Vertaling

Nou, ik zal niet jonger zijn dan vandaag Ik heb mijlen gelopen, maar ik ben nog steeds onderweg. Wat als zeven wolken over het hoofd vliegen? Zouden zeven kussen ons weer goed maken? Nou, ik zal afscheid nemen, oké omdat dit misschien de laatste keer is. En ik wil niet dat je weet dat ik van je hou, voor altijd mijn vriend.