Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the beautiful girls Songtekst: less

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the beautiful girls - less ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van less? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the beautiful girls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the beautiful girls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals less .

Origineel

Sunrise, sunset. These days I won't forget. Celebrations of our death, When every day she's my place to rest. And sometimes I would, And sometimes I could feel blessed. And sometimes I should, And sometimes I could feel less. Strange times, strange bets, When every wager made holds my soul in debt. Kingdoms and Queen's forget, While we dance our way 'til life begets.

 

Vertaling

Zonsopgang zonsondergang. Tegenwoordig zal ik het niet vergeten. Vieringen van onze dood, Als ze elke dag mijn plek is om uit te rusten. En soms zou ik, En soms voelde ik me gezegend. En soms moet ik, En soms voelde ik me minder. Vreemde tijden, vreemde weddenschappen, Wanneer elke gemaakte weddenschap mijn ziel in de schulden houdt. Koninkrijken en koningin vergeten, Terwijl we onze weg dansen totdat het leven begint.