Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the beautiful south Songtekst: oh blackpool

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the beautiful south - oh blackpool ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van oh blackpool? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the beautiful south! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the beautiful south en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals oh blackpool .

Origineel

I wasn't sure if it was Marx or Hitler that was in this year I hadn't been to Brighton for a while so it wasn't too clear So imagine my surprise when I opened my eyes To find it was the Liberals who were hip to sloganeer I'm out tonight and can't decide between Soviet hip or British pride So help me out, so help me out Blackpool help me out, Scarborough pull me through So help me out They wore enamel badges of David Steel on their sleeves And nuclear power no thanks, not sure and yes please And their faces were two fold and their teeth they were gold And they wore their pinstripe suits with a rip at the knee

 

Vertaling

Ik wist niet zeker of het Marx of Hitler was dit jaar. Ik was al een tijdje niet meer in Brighton geweest dus het was niet zo duidelijk. Dus stel je mijn verbazing voor toen ik mijn ogen opende om te ontdekken dat het de liberalen waren die hip waren met sloganeer Ik ben vanavond uit en kan niet kiezen tussen Sovjet hip of Britse trots Dus help me, dus help me Blackpool help me eruit, Scarborough trekt me erdoor So help me out Ze droegen emaille badges van David Steel op hun mouwen En kernenergie, nee dank je, niet zeker en ja alsjeblieft En hun gezichten waren tweevoudig en hun tanden waren van goud En ze droegen hun krijtstreeppakken met een scheur bij de knie