Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the benjamin gate Songtekst: halo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the benjamin gate - halo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van halo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the benjamin gate! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the benjamin gate en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals halo .

Origineel

Even though my heart fades away I will always return to You No matter how far I stay Your love is my halo Your heart is enough I cannot live without You Your heart is enough Even though my heart fades away I will always return to You No matter how far I stay Your love is my halo Your heart is enough I cannot live without You Your heart is enough Your love is my halo, halo Your love is my halo Your love is my halo, halo Your love is my halo Your love is my halo Your heart is enough I cannot live without You Your heart is enough Your love is my halo Your heart is enough I cannot live without You Your heart is enough

 

Vertaling

Ook al vervaagt mijn hart zal ik altijd naar U terugkeren Het maakt niet uit hoe ver ik blijf Uw liefde is mijn aureool Uw hart is genoeg Ik kan niet leven zonder jou Uw hart is genoeg Ook al vervaagt mijn hart Ik zal altijd naar U terugkeren Het maakt niet uit hoe ver ik blijf Uw liefde is mijn aureool Uw hart is genoeg Ik kan niet leven zonder jou Uw hart is genoeg Uw liefde is mijn aureool, aureool Uw liefde is mijn aureool Uw liefde is mijn aureool, aureool Uw liefde is mijn aureool Uw liefde is mijn aureool Uw hart is genoeg Ik kan niet leven zonder jou Uw hart is genoeg Uw liefde is mijn aureool Uw hart is genoeg Ik kan niet leven zonder jou Uw hart is genoeg