Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the benjamins Songtekst: clover

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the benjamins - clover ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van clover? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the benjamins! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the benjamins en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals clover .

Origineel

I can't imagine what you must think I have more to say than what I'm willing to tell I have ideas about the way things should be I have a picture of you that you didn't give me (chorus) be careful it's like taking steps back be careful you just might say something it's getting to me how I waste my time just like something I've got on my mind I wanted something something that would last forever you wanted more than me but who could blame you? (chorus) I had a dream that I wrote a song for you and you just sat back and laughed I can't sleep to save my life I guess that's what I get for (chorus) sweet clover

 

Vertaling

Ik kan me niet voorstellen wat je moet denken Ik heb meer te zeggen dan wat ik wil vertellen Ik heb ideeën over hoe de dingen zouden moeten zijn Ik heb een foto van jou die je me niet hebt gegeven (Refrein) doe voorzichtig het is alsof je stappen terug doet doe voorzichtig misschien zeg je iets het dringt tot me door hoe ik mijn tijd verspil net als iets waar ik aan denk Ik wou iets iets dat voor altijd zou duren je wilde meer dan ik maar wie kan jou de schuld geven? (Refrein) Ik had een droom dat ik een liedje voor je schreef en je leunde achterover en lachte Ik kan niet slapen om mijn leven te redden Ik denk dat ik daarvoor krijg (Refrein) zoete klaver