Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the berlin project Songtekst: daydream

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the berlin project - daydream ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van daydream? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the berlin project! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the berlin project en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals daydream .

Origineel

Can someone out there please tell me Why decisions aren't as easy as they seem? If I've been on the top You know I've been on the bottom one more time But what will it take to start to make me see? I figured out just what it is That makes me feel the this way Now I know that the problem is That you don't feel the same And days they come and days they go And then there's days I'll never know Just why I never stopped to think it through And one step less is one day more That I'll just end up waiting for When all I'm really waiting for is you For all I've said and all I've seen I can't believe I lost my dream So if this is a sign I guess I better speak up Will someone just listen to me? I feel left out, but what will it take To start to make me see? I figured out, just what it is That makes me feel the this way Now I know, that the problem is That you don't feel the same And days they come and days they go And then there's days I'll never know Just why I never stopped to think it through And one step less is one day more That I'll just end up waiting for When all I'm really waiting for is you And I'll wait, I'll wait For me to see a turning point in you And I'll wait, I'll wait I'm waiting for the day to see it through And days they come and days they go And then there's days I'll never know Just why I never stopped to think it through And one step less is one day more That I'll just end up waiting for When all I'm really waiting for is you I figured out and now I know Will someone out there please tell me Why decisions aren't as easy as they seem

 

Vertaling

Kan iemand mij vertellen waarom beslissingen niet zo makkelijk zijn als ze lijken? Als ik op de top ben geweest Je weet dat ik nog een keer op de bodem ben geweest Maar wat is er nodig om me te laten inzien? I figured out just what it is waardoor ik me zo voel Nu weet ik dat het probleem is Dat jij je niet hetzelfde voelt En dagen komen ze en dagen gaan ze En dan zijn er dagen die ik nooit zal weten Waarom ik er nooit over nagedacht heb En één stap minder is één dag meer Waar ik uiteindelijk op zal wachten Terwijl alles waar ik echt op wacht, jij bent Voor alles wat ik heb gezegd en alles wat ik heb gezien Ik kan niet geloven dat ik mijn droom heb verloren Dus als dit een teken is, denk ik dat ik beter kan spreken Zal er iemand naar me luisteren? Ik voel me buitengesloten, maar wat is er nodig om me te doen inzien? Ik ben erachter wat het is waardoor ik me zo voel Nu weet ik, dat het probleem is dat jij je niet hetzelfde voelt En dagen komen ze en dagen gaan ze En dan zijn er dagen die ik nooit zal weten Waarom ik er nooit over nagedacht heb En één stap minder is één dag meer Waar ik uiteindelijk op zal wachten Terwijl alles waar ik echt op wacht, jij bent En ik zal wachten, ik zal wachten Op mij om een keerpunt in jou te zien En ik zal wachten, ik zal wachten Ik wacht op de dag om het door te zien En dagen komen ze en dagen gaan ze En dan zijn er dagen die ik nooit zal weten Waarom ik er nooit over nagedacht heb En één stap minder is één dag meer Waar ik uiteindelijk op zal wachten Terwijl ik eigenlijk alleen maar op jou wacht. Ik ben erachter en nu weet ik het Wil iemand me alsjeblieft vertellen waarom beslissingen niet zo makkelijk zijn als ze lijken