Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the big moon Songtekst: formidable

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the big moon - formidable ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van formidable? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the big moon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the big moon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals formidable .

Origineel

Love you've got an island to sink Better leave the boat capsizing Oh, ruminate in passionate sleep Better be a new sun rising Did she make you swallow all your pride? Does the love still shiver down your spine? Hi, I'm not invisible I'm on your side I'll be formidable Oh oh oh I'll be formidable Yeah let me heal your battle scars Run my ship to ground Yeah nothing is gonna take me down Give me everything you got Let your heart beat loud Yeah nothing could turn me round Hi, I'm not invisible I'm on your side I'll be formidable Oh oh oh I'll be formidable Oh oh oh (I'm on your side) I'll be formidable Oh oh oh I'll be formidable

 

Vertaling

Love you've got an island to sink Beter laat je de boot kapseizen Oh, herkauwen in passionele slaap Het is beter dat er een nieuwe zon opkomt Heeft ze je al je trots laten inslikken? Rilt de liefde nog steeds langs je ruggengraat? Hallo, ik ben niet onzichtbaar Ik sta aan jouw kant. Ik zal formidabel zijn Oh oh oh Ik zal formidabel zijn Ja, laat me je littekens genezen Laat mijn schip aan de grond lopen Yeah nothing is gonna take me down Geef me alles wat je hebt Laat je hart luid slaan Yeah nothing could turn me round Hallo, ik ben niet onzichtbaar Ik sta aan jouw kant I'll be formidable Oh oh oh I'll be formidable Oh oh oh (Ik sta aan jouw kant) Ik zal formidabel zijn Oh oh oh I'll be formidable