Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the birthday massacre Songtekst: remember me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the birthday massacre - remember me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van remember me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the birthday massacre! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the birthday massacre en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals remember me .

Origineel

It's safe to say there's only now A place called home is just a memory away I know I've done this all before A thousands silent voices begging me to stay Apologies all left unsaid Secrets better left unspoken Dreams laid down and put to bed Rumors stirred and reawaken And if I try to get away How long until I'm free? And if I don't come back here Will you remember me? It's safe to say there's nothing now It's all so quiet but I can't forget the sound A thousand voices call my name A thousand hands that pull me back down to the ground I turn away from what you are Denying all that you have given I find a place that's safe and far In time all will be forgiven And if I try to get away How long until I'm free? And if I don't come back here Will you remember me?

 

Vertaling

Het is veilig om te zeggen dat er alleen nu Een plaats genaamd thuis is slechts een herinnering weg Ik weet dat ik dit allemaal eerder heb gedaan. Duizenden stille stemmen smeken me om te blijven Verontschuldigingen blijven allemaal onuitgesproken Geheimen kunnen beter onuitgesproken blijven Dromen neergelegd en naar bed gebracht Geruchten aangewakkerd en weer tot leven gewekt En als ik probeer weg te komen Hoe lang tot ik vrij ben? En als ik hier niet terugkom Zal je me herinneren? Het is veilig om te zeggen dat er nu niets is. Het is allemaal zo stil maar ik kan niet het geluid vergeten. Duizend stemmen roepen mijn naam. Duizend handen die me terugtrekken naar de grond Ik keer me af van wat jij bent Alles ontkennend wat je hebt gegeven Ik vind een plek die veilig en ver weg is. Mettertijd zal alles vergeven worden En als ik probeer weg te komen Hoe lang tot ik vrij ben? En als ik hier niet terugkom Zal je me herinneren?