Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the birthday party Songtekst: kewpie doll

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the birthday party - kewpie doll ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van kewpie doll? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the birthday party! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the birthday party en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals kewpie doll .

Origineel

Well I love that kewpie doll Well I love that kewpie doll Well I love that kewpie doll Yeah I bought her in a show I dressed her up in a cheap red cotton dress But everything was either fished-out or spat-out Fished-out or spat-out Well I love that kewpie doll But I could not make it stick Well I love that kewpie doll But I could not make it stick Only she could save my soul She put her hands inside of me Well I love that kewpie doll Dressed her in a cheap-red-cotton-dress Fished it out now spat it out now Spat it out in front of me Well I love that kewpie doll But I could not make it stick Doll doll doll doll doll doll doll doll I held her in my cheap arms She believed in me, she believed in me Her soul and my arms Well I love that kewpie doll I told her phoney stories Well I love that kewpie doll She believed in me Doll doll doll doll doll doll doll doll Kewpie on a stick I can see her coming even now Kewpie on a stick I can see her walking to me even now Well I love that kewpie doll I can see her walking to me even now Well I love that kewpie doll I can see her walking to me even now Well I love that kewpie doll But I could not make it stick. end

 

Vertaling

Nou ik hou van die Kewpie pop Nou, ik hou van die kewpie pop Nou ik hou van die Kewpie pop Ja, ik kocht haar in een show Ik kleedde haar in een goedkope rode katoenen jurk Maar alles was of uitgevist of uitgespuugd Uitgevist of uitgespuugd Nou ik hou van die Kewpie pop Maar ik kon het niet laten houden Wel, ik hou van die Kewpie pop Maar ik kon het niet laten houden Alleen zij kon mijn ziel redden Ze stak haar handen in me Nou ik hou van die Kewpie pop Kleedde haar in een goedkope rode-katoenen jurk Viste het eruit en spuugde het nu uit Spuwde het uit voor mijn ogen Nou ik hou van die Kewpie pop Maar ik kon het niet laten houden poppenpop poppenpop poppenpop poppenpop Ik hield haar in mijn goedkope armen Ze geloofde in mij, ze geloofde in mij Haar ziel en mijn armen Nou ik hou van die kewpie pop Ik vertelde haar valse verhalen Wel, ik hou van die pop Zij geloofde in mij poppenpop poppenpop poppenpop poppenpop Kewpie op een stok Ik zie haar nu al komen Kewpie op een stokje Ik zie haar nu al naar me toe lopen Nou ik hou van die Kewpie pop Ik zie haar nu al naar me toe lopen Wel, ik hou van die Kewpie pop Ik zie haar nu al naar me toe lopen Nou, ik hou van die pop. Maar ik kon het niet laten blijven. Einde