Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the black crowes Songtekst: another roadside tragedy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the black crowes - another roadside tragedy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van another roadside tragedy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the black crowes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the black crowes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals another roadside tragedy .

Origineel

Kiss me goodnight, shake me awake The closer I get to you the more I can't wait Roll on down here; smell my brakes No time for coffee, just splash water on my face Kick my tires, count out-of-state plates Roll down my window, don't the wind feel great Sunrise my friend, sunset again The song I keep humming while my four wheels are spinning Another road, another road, another roadside tragedy Wind it down and back it up I might get there sooner than I thought No warranty or no wear and tear It don't matter just as long as I get there Another road, another road, another roadside tragedy Another road, another road, another roadside tragedy Another road, another road, another roadside tragedy Another road, another road, another roadside tragedy

 

Vertaling

Kus me goedenacht, schud me wakker Hoe dichter ik bij je kom, hoe meer ik niet kan wachten Rol hierheen, ruik mijn remmen Geen tijd voor koffie, sprenkel gewoon water op mijn gezicht Schop tegen mijn banden, tel de nummerplaten van andere staten Doe mijn raam naar beneden, voelt de wind niet geweldig Zonsopgang mijn vriend, zonsondergang opnieuw Het liedje dat ik blijf neuriën terwijl mijn vier wielen ronddraaien Een andere weg, een andere weg, een andere tragedie langs de weg Wind het op en achteruit Ik ben er misschien eerder dan ik dacht Geen garantie of geen slijtage Het maakt niet uit, zolang ik er maar kom Een andere weg, een andere weg, een andere tragedie langs de weg Nog een weg, nog een weg, nog een tragedie langs de weg Nog een weg, nog een weg, nog een tragedie langs de weg Nog een weg, nog een weg, nog een tragedie