Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: the black crowes Songtekst: jealous again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: the black crowes - jealous again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jealous again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van the black crowes! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter t van the black crowes en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jealous again .

Origineel

Cheat the odds that made you Brave to try to gamble at times Well I feel like dirty laundry Sending sickness on down the line Tell you why, 'cause I'm Jealous, jealous again Thought it time I let you in Yeah, I'm jealous, jealous again Got no time, baby Always drunk on Sunday Tryin' to feel like I'm at home Smell the gasoline burning Boys out feeling nervous and cold Ooh yeah, yeah, I'm jealous, jealous again Thought it time I let you in Jealous, jealous again Got no time, baby Stop, understand me I ain't afraid of losing face Stop, understand me I ain't afraid of ever losing faith in you Never felt like smiling Sugar wanna kill me yet Find me loose lipped and laughing Singing songs, ain't got no regrets Oh yeah yeah, I'm jealous, jealous again Thought it time I let you in Jealous, I'm jealous again Got no time, baby Stop, understand me I ain't afraid of losing face Stop, understand me I ain't afraid of ever losing faith in you Don't you think I want to Don't you think I would Don't you think I'd tell you baby If I only could Am I acting crazy Am I just too proud Am I just plain lazy Am I, am I, am I, ever Jealous, jealous again Thought it time that I let you in Jealous, jealous again Got no time to let you in Oh yeah, I'm jealous, jealous again Got no time now to let you in Jealous, yeah, I'm jealous again Got no time, baby, yeah yeah, oh yeah

 

Vertaling

Bedrieg de kansen die je gemaakt hebben Dapper om soms te proberen te gokken Nou ik voel me als vuile was Ziekte sturen langs de lijn Ik zal je zeggen waarom, want ik ben Jaloers, opnieuw jaloers Dacht dat het tijd werd dat ik je binnenliet Yeah, I'm jealous, jealous again Got no time, baby Altijd dronken op zondag Tryin' to feel like I'm at home Smell the gasoline burning Boys out feeling nervous and cold Ooh yeah, yeah, I'm jealous, jealous again Thought it time I let you in Jaloers, opnieuw jaloers Got no time, baby Stop, begrijp me Ik ben niet bang voor gezichtsverlies Stop, begrijp me Ik ben niet bang om ooit het vertrouwen in jou te verliezen Nooit zin gehad om te lachen Suiker wil me nog vermoorden Vind me loslippig en lachend Liedjes zingend, heb geen spijt Oh ja ja, ik ben jaloers, alweer jaloers Thought it time I let you in Jaloers, ik ben weer jaloers Got no time, baby Stop, begrijp me Ik ben niet bang voor gezichtsverlies Stop, begrijp me Ik ben niet bang om ooit het vertrouwen in jou te verliezen Denk je dat ik dat niet wil Denk je niet dat ik het zou doen Denk je niet dat ik het je zou vertellen, schatje? Als ik het maar kon Ben ik gek aan het doen Ben ik gewoon te trots Ben ik gewoon lui Ben ik, ben ik, ben ik, ooit Jaloers, alweer jaloers Dacht dat het tijd werd dat ik je binnenliet Jaloers, opnieuw jaloers Got no time to let you in Oh ja, ik ben jaloers, alweer jaloers Got no time now to let you in Jaloers, ja, ik ben weer jaloers Got no time, baby, yeah yeah, oh yeah